Uw bouwpartner

STRUCON BV onderscheidt zich in de markt door naast een hoge kwaliteit te leveren, ook als betrouwbaar, integer en klantgericht bekend te staan. Wij hebben een hoge mate van betrokkenheid bij onze projecten en zijn bouwpartners voor onze opdrachtgevers. STRUCON BV is een stabiele en flexibele factor gedurende het gehele bouwproces. Wij zijn een gezond bedrijf, onze continuïteit staat niet ter discussie. Er heerst binnen ons bedrijf een cultuur van afspraak is afspraak, zowel intern als extern.
Wij werken samen met een aantal vaste betrouwbare onderaannemers, die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Ons bedrijf is gericht op duurzaam bouwen en past innovatieve technieken toe om maximale energiebesparingen te realiseren.

Voor STRUCON BV zijn mensen de essentie van de onderneming. Vakmanschap, enthousiasme en klantgerichtheid zijn de eigenschappen die de kwaliteit van het bedrijf bepalen. STRUCON BV houdt deze aanpak hoog in het vaandel en draagt dit uit in de dagelijkse contacten met haar opdrachtgevers en relaties.

Kortom: STRUCON BV is dé bouwpartner voor uw organisatie.

STRUCON BV: voor betrouwbare kwaliteit en professionele service.

Flexibel

U kiest terecht voor een onderneming die kan inspelen op kleine en grote veranderingen rondom een bouwproject, STRUCON BV is die flexibele bouwpartner.
Onze servicegerichtheid vindt u terug in klantvriendelijke contacten en belangrijker nog, in het eindresultaat.

Klantgericht

Vanuit een professionele klantgerichtheid denkt STRUCON BV bij iedere opdracht actief met de klant mee over oplossingen en mogelijkheden..

Ervaring

Constructie Management
Onderhoud van faciliteiten
Lijmwerken
Metselwerken
Voegwerken

Strucon BV op Instagram

Een Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Benieuwd wat onze diensten kosten?

De kosten verschillen per situatie, daarom is het lastig om een inschatting te maken. Heb jij hulp nodig bij een bouwproject? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte bij ons aan! Leg zo duidelijk mogelijk uit met wat voor soort bouwproject je bezig bent, dan kunnen wij inschatten hoe onze expertise het beste ingezet kan worden.

Neem contact met ons op!